Pravna obvestila

Mercator, d.d. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za včlanitev, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene, kot izključno za aktivnosti, povezane s članstvom v Klubu INTERSPORT in poslovanjem s Pika kartico.

Ker na spletnih straneh Kluba INTERSPORT obstajajo določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z omenjeno družbo, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob včlanitvi v Klub INTERSPORT.
V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, lahko uporabniki le-te sporočijo na elektronski naslov info@klubintersport.si

Za dodatne informacije pokličite brezplačno telefonsko številko 080 2 080. Ustanovitelj Kluba, Mercator, d.d., si pridružuje pravico do spremembe pogojev članstva konec vsakega bonitetnega obdobja.

Izjava za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov.

S podpisom izjavljam, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji članstva v Klubu INTERSPORT in se z njimi v celoti strinjam. Z dodatnim privoljenjem (obkljukanjem okenčka) dovoljujem, da Mercator d.d. uporablja moje osebne podatke za namene neposrednega trženja in uporablja pridobljene osebne podatke ter podatke iz nakupljenih izdelkov za preučevanje nakupnih navad in posledično ciljanega trženja. Na ta način bom obveščen o novostih poslovanja in ponudbi partnerjev v sistemu Pika kartice, prav tako pa bom upravičen tudi do prilagojenih ponudb in ugodnosti.

Omejitev odgovornosti

Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato Mercator, d.d. ne prevzemata nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli morebitno škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Mercator d.d. bo z vzdrževanjem vsebin na spletnih mestih skušal zagotavljati njihovo ažurnost in točnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzemata nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Mercator, d.d. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali ukinitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

Namen zbiranja in hranjenje osebnih podatkov

Namen zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe osebnih podatkov so:
statistične obdelave, segmentacija kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje. Osebne podatke varno hranimo v elektronski obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oziroma na podlagi pisnega preklica članstva v Klubu INTERSPORT, se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.
Uporabniki in upravljalec osebnih podatkov je odgovorna oseba za Klub INTERSPORT ter administrator, skrbnik spletne strani Profil. Mercator.

Uporabniki in upravljalci osebnih podatkov so odgovorna oseba za Klub INTERSPORT ter administrator, skrbnik spletne strani Mercator Profil. Na vprašanja o zaupnosti, načinu zbiranja in uporabe osebnih podatkov ali želje po dodatnih informacijah glede vaših osebnih podatkov, vam bo odgovorila odgovorna oseba za upravljanje s podatki članov Kluba INTERSPORT:

Poslovni sistem Mercator, d.d.
Goran Žarič
Dunajska cesta 107, 1000 Ljubljana
T: +386 (1) 560 16 00
E-pošta: goran.zaric@mercator.si