20.9.2016

Strokovnjaki Inštituta za šport pripravili izbrane programe za člane kluba Intersport

Strokovnjaki na Inštitutu za šport in Športnemu centru Fakultete za šport Univerze v Ljubljani vodijo strokovne, svetovalne in razvojne programe na področju športa. V sodobno opremljenih prostorih uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo za analize in svetovanja za različne športnike in njihove trenerje. Na Inštitutu za šport in Športnem centru imajo pestro ponudbo programov za otroke, mladino, starejše in rekreativne športnike pod vodstvom izkušenih in usposobljenih vaditeljev. V njihovem, več kot 50 letnem strokovnem delu na področju športa, je nastala velika baza znanja in izkušenj.

V Klubu Intersport, smo veseli, da lahko vsem članom ponudimo izbrane programe, ki so jih strokovnjaki Univerze v Ljubljani – Fakultete za šport pripravili posebej za vas:

Ugodnost1. "Kje je moja rezerva?" Program za vse, ki bi radi trenirali pametneje.

Program meritev je namenjen vsem rekreativnim športnikom, ki ne želijo trenirati več, temveč pametneje. Udeleženci bodo izvedeli, kakšne so trenutne kapacitete njihovega organizma in kondicijska pripravljenost ter, kako jo izboljšati. Meritve vključujejo analizo sestave telesa, meritev pljučne kapacitete, 3D scan telesa za ugotavljanje morfoloških dejavnikov in meritve maksimalne porabe kisika med naporom z merjenjem laktata za oceno kondicijske pripravljenosti. Vsi udeleženci, bodo dodatno prejeli tudi strokovne nasvete za vadbo s strani izkušenih športnih strokovnjakov.

Redna cena programa 99 EUR, za člane kluba INTERSPORT 69 EUR.

Ugodnost2. "Kakšna naj bo moja prehrana" Program za vse, ki bi se radi prehranjevali bolj zdravo

Program je namenjen vsem, ki jih zanima ali se prehranjujejo primerno glede na svoj življenjski slog, in ali je prehrana dovolj uravnotežena, da njihov organizem z njo pridobi vsa hranila, ki jih rabi. Meritve vključujejo analizo sestave telesa in analizo jedilnika. Vsi udeleženci, bodo dodatno prejeli tudi strokovne nasvete za prehranjevanje s strani izkušene nutricistke.

Redna cena programa 59 EUR, za člane kluba INTERSPORT 49 EUR.

 

Ugodnost3. »Kako naj počnem, da bom fit?«. Programi, kjer boste sami ali z najmlajšimi telovadili in se zabavali strokovno

Programi so namenjeni staršem in otrokom, ki želijo na zabaven in strokoven način osvajati temeljne gibalne vzorce ter razvijati specialna športna znanja in seveda biti v dobri kondiciji. Programi za otroke: Kobacaj, Telovaj, Nogometna žogarija, Plesni vrtec, ABC gimnasitka, Malček plavalček, Plavalček, Nadaljevalna šola plavanja, Rekreativno plavanje za otroke, Angleški telovajček, ABC Atletike, Atletika, ABC plezanja, Plezanje, ABC Hip Hop … Starši se lahko udeležijo vadbe skupaj z otroci, ali pa izberejo program zase: Začetna tekaška vadba, Nadaljevalna tekaška vadba, Plavanje, Fitnes, Funkcionalna vadba. Programe vodijo strokovno usposobljeni študenti pod vodstvom učiteljev in športnih strokovnjakov.

Cena programa za člane kluba INTERSPORT -10 % na redne cene programov..

 

Za unovčenje popusta predložite Pika kartico z nalepko kluba INTERSPORT. Ugodnosti veljajo do 31.1.2017.

Informacije: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport, Inštitut za šport, Gortanova 22, Ljubljana, telefon: 01 520 78 35, meritve@fsp.uni-lj.si, www.fsp.uni-lj.si.

Vse novice