9.6.2016

Tabor McKINLEY v ZOO Ljubljana ponovno odpira svoja vrata

Ljubljanski živalski vrt je že od nekdaj priljubljena družinska točka. Otroci so vedno znova navdušeni nad pisanim in raznolikim živalskim svetom, ki tam domuje.

UgodnostV sklopu živalskega vrta sredi junija in vse do konca poletja odpira vrata tabor McKINLEY - INTERSPORT, ki je namenjen poletnemu taborjenju otrok in družin. Na ta način otrokom omogočamo večplastno doživetje v naravi, saj si lahko v miru ogledajo živali, tudi izven uradnih ur, jih hranijo, prirejajo igre in celo prespijo v njihovi neposredni bližini.

Člani kluba INTERSPORT in njihovi družinski člani boste tam deležni posebnih ugodnosti: za program "Srečaj svojo najljubšo žival" ob nakupu ene vstopnice, drugo prejmete brezplačno, za taborjenje pa lahko uveljavite 10% popust.

Ponudba velja do 15.9.2016, ob predhodni rezervaciji termina na telefonski številki 01 244 21 80 ali na e-naslov narocila@zoo.si. Ugodnost lahko uveljavite pri blagajni živalskega vrta ob predložitvi Pika kartice z nalepko kluba INTERSPORT. Več informacij pri blagajni Živalskega vrta Ljubljana ali na www.zoo.si.

V Živalskem vrtu Ljubljana ne spreglejte tudi predstavitve vseh McKINLEY šotorov in pripadajoče kamp opreme iz ponudbe prodajaln INTERSPORT.

Želimo vam obilo užitkov ob koriščenju počitniških ugodnosti!

Vse novice