Klub INTERSPORT

Klub INTERSPORT je namenjen vsem, ki prisegate na aktivno preživljanje prostega časa, skrbite za svoje dobro počutje in zdravje in verjamete, da je to pot, po kateri se pride do bolj kakovostnega življenja. Z raznovrstnimi informacijami in nasveti strokovnjakov Klub širi obzorja, omogoča izmenjavo izkušenj in informacij, druženje na izbranih dogodkih in podobno. Ugodnejši nakup športne opreme in storitev v prodajalnah INTERSPORT ter pri partnerjih Kluba članom omogoča, da se boste s svojim športom ukvarjali še raje, še bolj pogosto in pri tem kar najbolj uživali.

Kaj vam prinaša članstvo v Klubu INTERSPORT?

Člani Kluba INTERSPORT ste deležni številnih ugodnosti in popustov, ki jih lahko unovčite s Pika kartico. Kot član Kluba prejmete v prodajalnah INTERSPORT nalepko Kluba, ki jo nalepite na vašo Pika kartico. Z njo izkazujete članstvo v prodajalnah INTERSPORT ter pri partnerjih, ki prav tako nudijo članske ugodnosti. Spodaj je naštetih le nekaj stalnih ugodnosti, vse aktualne ugodnosti pa bomo objavljali v rubriki Ugodnosti, izbrane pa sporočali tudi preko e-maila ali po drugih komunikacijskih kanalih.

  • Posebni članski popusti pri nakupu športne opreme in storitev ki jih bomo mesečno pripravljali v prodajalnah INTERSPORT.
  • Posebni članski popusti in druge ugodnosti pri storitvah kot so servisi, članarine, štartnine in podobno pri partnerjih Kluba.
  • Brezplačna dostava fitnes naprav po Sloveniji (dostava do vhodnih vrat hiše oz. do vhodnih vrat večstanovanjskega objekta/bloka)
  • Zbiranje in unovčevanje pik s Pika kartico v prodajalnah INTERSPORT, prodajalnah Mercator in v drugih prodajalnah, ki so vključene v sistem Pika kartice.
  • Uveljavljali boste lahko popuste pri posebnih ponudbah strateških partnerjev v sistemu Pika kartice

Aktualne ponudbe za člane Kluba INTERSPORT si lahko ogledate tukaj.

Včlanite se že danes in pričnite koristiti številne ugodnosti!

Včlanitev v Klub INTERSPORT je brezplačna, prav tako za članstvo ni potrebno plačevati članarine. Včlanitev in koriščenje ugodnosti poteka preko registracije v bonitetni sistem Pika kartice. V Klub se lahko včlanite v prodajalnah INTERSPORT, in sicer tako, da izpolnite prijavnico za pridobitev modre ali zelene Pika kartice (v kolikor te še nimate) in Pristopnico za Klub INTERSPORT. Obstoječi imetniki Pika kartic izpolnite samo Pristopnico za Klub INTERSPORT. Če ugotovite, da članstvo v Klubu INTERSPORT ne izpolnjuje vaših pričakovanj, je izstop enostaven. Več o članstvu lahko preberete v Splošnih pogojih kluba INTERSPORT.